Radiobingo

Abonement på blokker/Utsending

Du kan abonere på blokker i Radio Salten. Send mail til post@radiosalten.no eller ring 46557762.

Det er viktig at blokker blir bestilt senest fredag formiddag, før neste bingo omgang.

KUN BLOKKER SOM ER PÅSTEMPLET DATO FOR AVVIKLING AV SPILLET, KAN DELTA.

Utsalgssteder

Statoil, Røkland
Coop Marked, Rognan
Rema 1000, Rognan
RIMI, Rognan
Radio Salten, Rognan
Coop Marked, Valnesfjord
Coop Prix, Straumen

Narvesen, Fauske
Coop Prix, Helligberget
Spar, Finneid

Gevinstplan

Olga-arket

3 rekker  kr. 100

4 rekker  kr. 200

5 rekker  kr. 300

Bingoblokka

1 rader alle spill  kr. 100

2 rader alle spill  kr. 200

3 rader 1. – 4. spill  kr. 400

3 rader 5. spill  kr. 900

Jackpot-arket

1 rader  kr. 100

2 rader  kr. 200

3 rader  kr. 300

Jackpotbingo  kr. 300

Hvis Jackpotbingoen ikke går ut, øker de andre premiene med 100 kr. på hver.

I radiobingoen har du anledning til å delta med tre forskjellige typer blokker:

Kl. 20.40 OLGA-arket.

Hvert ark har tre bonger. Det trekkes ut tall fra 1 til og med 75. Den første som får fylt tre, fire og fem vannrette rekker erverver premie. Ved samtidig oppnådd bingo på forskjellig bongnummer, deles premiene. Bongnummeret står til høyre under hver bong.

Kl. 21.00 Bingoblokka

har fem spill med forskjellig farge. Første spill er beige, andre er grønt, tredje er gult, fjerde er rødt og det femte spillet er på hvitt papir. Hvert ark på bingoblokka har seks bonger med hvert sitt bongnummer som står loddrett i venstre marg. Dette oppgis når man ringer inn under sendingen og har bingo. Det kan erverves premie når en, to eller tre (hele bongen) vannrette rekker på samme bongen er fylt ut. Blokka inneholder tall fra 1 til og med 90.

Jackpotblokka

De tallene som det oppnås to og trerekkers bingo på, blir jackpottall, og krysses av på jackpotblokkas forside. Den som i løpet av de fem spillene på bingoblokka, får alle tre tallene på samme bonge på jackpotblokka, erverver premie. Bongnumrene står på baksiden av jackpotblokka. Etter at de fem arkene på bingoblokka er ferdigspilt, spilles baksiden av jackpotblokka som et sjette spill.

Den som har oppnådd bingo må omgående ringe inn til radiostasjonen på telefon 75 69 10 77. Bare de som ringer inn mens sendingen pågår kan erverve premie.

Lykkepotten. Før bingospillet starter blir det trukket eller valgt to lykketall. Det er to lykkepotter, en stor og en liten. Den som får en trerekkers bingo på lykketallet, erverver lykkepotten.  Den kan kun deles ut en pott på en sending. Hvis potten ikke går ut, går den videre til neste spilleomgang, og vokser samtidig til neste trinn. Slik kan potten bygges opp over flere uker til den har nådd maksimalt 30.000 kr. Da startes det oppbygging av en ny pott.

Hvis to eller flere har bingo samtidig, deles premien når bongnumrene er forskjellig. Ved like bongnummer kan alle vinnerne kreve full premie.

Utbetaling av premier

Bare vinnere som ringer inn under bingosendingen, kan erverve premie. Etter å ha ført på navn, dato og kontonummer, sendeshele bingoblokka inn til: Radio Salten, Boks 170, 8251 Rognan, og premien vil bli betalt ut over bank. Blokker kan også leveres i Radio Saltens lokaler i Jernbanegata 6 på Rognan, eller i postkassen utenfor døra.

Lykke til med bingoen!